Ramiz Lladrovci: S’ka bir nane që e lëviz Stadiumin Kombëtar nga Drenica, as Vjosa e as Albini…

Ramiz Lladrovci: S’ka bir nane që e lëviz Stadiumin Kombëtar nga Drenica, as Vjosa e as Albini…

Stadiumin Kombëtar nuk do lëviz nga Drenica.

Ramiz Lladrovci, kryetar i Drenasit ka qenë i bindur se as presidentja, Vjosa Osmani e as kryeministri Albin Kurti nuk do të mund të n dërrojnë l okac ionin e Stadiumit Olimpik, i cili është vendosur të ndërtohet në Korroticë.

Lladrovci u shpreh për lajminet se janë bërë investime milionëshe deri tani dhe nuk duhet të ndërrohet lo kacioni për teke të in dividëve të caktuar.

“Kush osht ai bir nana që guxon me çu në një vend me i humb 10 milionë euro, me bo f iz ibilitetin, me bo projektin, kush është ai që guxon me i shpërdoru miliona euro”, ka thënë Lladrovci.