E PAPRITUR: Ja kush është i dashuri i ri i Nora Istrefit nga Tirana

E PAPRITUR: Ja kush është i dashuri i ri i Nora Istrefit nga Tirana

E PAPRITUR: Ja kush është i dashuri i ri i Nora Istrefit.Këngëtaret tona ndër tjerash përfliten edhe për shumë l idhje dashurie. Media herë pas here diskuton për të dashurit e tyre, që shpesh bëhen pjesë e kro nikes rozë.

Ajo ka një karrierë të ndërtuar me shumë këngë të mira të cilat janë bërë dhe h ite.Nora Istrefí pas nda rjes me Robertin, si duket e ka gjetur te dashurin e ri, me te cilin jane ka pur,ma duke…. sh1k0 pa,mjet duke sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte