BLEONA MATA po rikthehet ne Kukes pas 10 viteve… i tregon te gjitha… Do mbeteni pa fjale!

BLEONA MATA po rikthehet ne Kukes pas 10 viteve… i tregon te gjitha… Do mbeteni pa fjale!

BLEONA MATA kthehet në Kukes pas 10 viteve…. i tregon të gjitha… Do mbeteni pa fjalë ! VIDEO Rr enq et hese “Nuk ka shqiptar të gja llë mbi këtë tokë, që mund t’ia kthen kr ed ibi li tet in, e ti kën, n derin, mo ral in, respektin, ma dhështinë dhe di nji tetin. Nuk do ta besoni se cfare ka ndodhur gjate ketyre 10 viteve do mbeteni pa fjale !Ku ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…