Stresi e përmendi në këngën e re, Tayna reagòn direkt dhe ka një mesazh për reperin

Stresi e përmendi në këngën e re, Tayna reagòn direkt dhe ka një mesazh për reperin

Stresi publikoi ditën e djeshme këngën “Unë foli i fundit”, si një përgjigje për gjithë reperët që i kanë bërë di s s. Me këtë këngë, Stresi thotë fjalën e fundit për gjithë kolegët e tij dhe thu mbat kundrejt tyre janë të shumta.

Por fansave të reperit ju ka rënë në sy fakti se ai përmend në këngë edhe Taynën, si një nga të parat repere femra në Shqipëri. Stresi e lavdëron Taynën si repere, madje shprehet se është shumë herë më e mirë se shumë kolegë të tij.

“Edhe hip hopin e keni dh* ma e forta Doruntina”, shprehet Stresi ndër të tjera në këngën e tij.

Fan sat e Taynës e kanë pëlqyer shumë këtë pjesë dhe kanë filluar ta shpërndajnë me shpejtësi në rrjete sociale. Kështu, as reperes nuk i shpëtoi ky v arg dhe e ka publikuar në f aqen e saj në Instagram. Ajo ka përmendur Stresin në postim dhe e ka shoqëruar me fi gurën e numrit 100 dhe një grushti, duke e falenderuar në këtë formë për fjalët dhe mbështetur për këngën e re.