‘I bëra masazh, ai më ngriti fustanin dhe’, Shqipja bën deklaratën që nuk pritej për Rolandin

‘I bëra masazh, ai më ngriti fustanin dhe’, Shqipja bën deklaratën që nuk pritej për Rolandin

Shqipja ka bërë deklaratën e fo rtë për takimin me Rolandin duke treguar se çfarë ndodhi që kri si mar rëdhënien e tyre.

Ajo tregoi se i kishte bërë ma sazh për dy minuta, por ai ka menduar se mes tyre mund të ndodhte diçka më shumë.

Shqipja: Rolandi në të gjitha aspe ktet që kisha kapur herë pas here, nuk përshtatej për mua. Pastaj tjetër gjë çfarë zgjodhi ai. Më ka dërguar vetëm një foto që kemi dalë me Linditën, nuk e kam marrë dhe as më ka marrë. Nuk kam thënë asgjë të rë ndë çfarë kam pë rjetuar Rolandin. Kur dola për të blerë ujë, u ktheva dhe i bëra ma sazh por ai më ng riti fu ndin dhe… I bëri dy herë ma sazh dhe mendoi diçka më shumë.