E “turpshme”: shikojeni çfarë vide0 publikon Adelina me bashkëshortin maqedonas (PAMJE)

E “turpshme”: shikojeni çfarë vide0 publikon Adelina me bashkëshortin maqedonas (PAMJE)

Adelina tregoi hapur lumturinë e saj. Adelina Tahiri ka ndarë disa m omente í ntíme krahë bashkëshortit të saj, avokatit maqedonas Serjoza Markov. Këngëtarja e cila shpesh tregon momente nga pëditshmëria, duke zbuluar edhe l uksin që pë rjeton, sot ka treguar anën e dashurisë. Ajo dhe bashkëshorti shihen të lumtur e të për qafuar teksa shijojnë j etën e na tës /Pamje mePosht

Momentet ín tíme Adelina nuk hezítoi ti ndajë në Instagram, për ti treguar thuajse gjithë botës lumturinë që ndj en. Ani pse me p auza në muzikë, këngëtarja para një jave ka la n suar bashkëpunimin me Anxhelo Kocin të titulluar “Falma”