U nda nga burri? Vajza e Azem Hajdarit është kthyer nga Amerika dhe flet për familjen që u shúa mes rrugës Fier- Vlorë: Sot është model…

U nda nga burri? Vajza e Azem Hajdarit është kthyer nga Amerika dhe flet për familjen që u shúa mes rrugës Fier- Vlorë: Sot është model…

Deputetja op ozitare Rudina Hajdari ka mbajtur sot fjalën e saj në parlament, pas kthimit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku zhvilloi një tu r të pasur me takime me zyrtarë dhe ish-zyrtarë amerikanë.

Hajdari komentoi si tuatën e rë ndë, sipas saj të shoqërisë shqiptare, që ndjek modelet e gabuara.

“Sot model është h orri me makinën e sht renjtë, që nuk ka punuar asnjë ditë, dhe ecën në rrugët e Tiranës. Po ashtu modeli i s erv ili zmit është një model i ofruar nga ky parlament. Ky është një model që shqiptartë nuk duhet ta përqafojnë. Ne duhet të shkojmë përtej këtyre modeleve. Thirrja ime për ju është që të mos e përqafojmë këtë model, kemi 30 vite me këta njerëz. Ndaj sot është një thirrje e sinqertë, çl irojeni vendin nga ky ma llkim 30 vjeçar”, u shpreh Hajdari.