Těrbohet 60-vjeçari i Përputhen, i t’urret Bora Zemanit për ta puthur (VIDEO)

Těrbohet 60-vjeçari i Përputhen, i t’urret Bora Zemanit për ta puthur (VIDEO)

Giussepe është një nga konkurrentët e (Përputhen 40+) që gjithnjë shk akton shumë humor në emision. Në takimin e Shqipes me Rolandin ai është shprehur se tani është koha që Shqipja të marrë një vendim dhe të deklarohet për njërin prej tyre.

Në fund të emisionit Shqipja u shpreh se nuk e sheh Rolandin si partnerin e saj dhe do të vijonte të njihej më shumë me Giussepen për të cilin kishte më tepër simapti. Në këtë moment nga lumtuira ai shkon drejt Shqipes dhe i dhuron disa puthje në faqe, më pas puth dhe Linditën nga gëzimi.

Ndërsa ka te ntuar të puthë edhe moderatoren Bora Zemani por ajo është shm abgur me të qeshur duke s hkaktuar një si tuatë argëtuese në emision.