Shikojeni se çfarë u bën deputetja Adriana Matoshi gazetarëve në Kuvend

Shikojeni se çfarë u bën deputetja Adriana Matoshi gazetarëve në Kuvend

Deputetja Adriana Matoshi ka postuar një video nga s e an ca e kuvendit.

Ajo u ka bërë vide0 gazëtarëve derisa rrinë në telefona ndërsa shkroi:

”A la rmante, kapen gazetarët duke mos e kr yer punën e tyre” dhe një e m o t i k o n duke qeshur.

Sigurisht Adriana sh pirtin e saj prej artisteje e shpreh edhe në Kuvend./InfoKosova/

Shiko vide0n: