Kishin një javë që e kërkonin, gjendet e ‘pajetë’ në mes të plazhit turistja 29 vjeçe

Kishin një javë që e kërkonin, gjendet e ‘pajetë’ në mes të plazhit turistja 29 vjeçe

Këtë të enjte një turiste franceze, e quajtur Violet Giango, është gjetur e pa jete 5 km larg nga qyteti grek i Elafonisissi.

CNN shkruan se tr upi i p ajetë i 29-vjeçares është gjetur në një p ërrua. Eki pet mje kësore dhe po licia janë drejtuar për në vendng jarje për të mësuar shkaqet e sakta./Pamjet meP0SHT.

Gruaja kishte shkuar me pushime në Kretë dhe u shpall e zh dukur më 24 qershor. Ajo në këtë datë ka komunikuar me prindërit e saj në Francë, ndërsa i kishte thënë se do të ikte në Elafonissi, për të vizituar edhe këtë qytet.