Ju luta zotit 10 vite për një fëmijë / Sot më dha 5 bebusha si drita: O sa e lumtur jam.

Ju luta zotit 10 vite për një fëmijë / Sot më dha 5 bebusha si drita: O sa e lumtur jam.

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pa besueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.

Sot u bera nene pas 10 viteve martes.

Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon.

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund…