Aksidenti i mori vajzën, 2 mbesat dhe dhëndrin, mamaja e Silvanës drithëron: U kthyen që të lanin borxhet

Aksïdenti i mori vajzën, 2 mbesat dhe dhëndrin, mamaja e Silvanës drïthëron: U kthyen që të lanin bòrxhet

Nëna e Silvana Gushit, ka dr it hëruar me rr ëfimin pas ng jarjes ku ndë rroi jetë vajza e saj, mbesat dhe dhëndrri.

Mes lo tësh në emisionin me “Zemër të hapur” në Neës24, ajo tha se kishte 7 vite që nuk e kishte parë të bijën pasi ajo ishte martuar që 17 vjeç dhe ishte larguar për në Greqi.

Nëna e të nd jerës tregon se si e ndihmonte të bijën pasi nuk ishin në gje ndje të mirë ekonomike, dhe se kishin bo rxhe. Sipas saj, familja po ktheheshin në Shqipëri për të shl yer bo rxhet.

“Kisha 7 vite pa e parë çupën, se u martua që 17 vjeçe dhe iku në Greqi. Unë, burri e djali morëm një kr edi në emrin tonë dhe të dhëndrit, që të ndi hmonim vajzën. Pas tre vitesh vajza e madhe na u së murë nga k ërma, nuk punonte, ja ngr ija unë tenxheren. Çfarë blija për vete, i blija vajzës. Rrogën e burrit e shfr y tëzoja për vete dhe për vajzën, se nuk kishte mundësi. Pas tre vitesh m’u së murë mbesa, Anastasia. I dhi mbte këmba, ku nuk e çuam. E mori djali në Gjermani. Pastaj e çuam në Greqi. Vetëm për këtë, vajza shkoi në Greqi dhe vendosën të jetojnë atje. Vajza punoi një vit në një supermarket, pastronte dhe merrte 200 euro. Kishte shumë h a lle. Kishin bo rxhe. Tani do të lante 7 milionë lekë b orxh. Çfarë më bëri ai, më v r a u vajzën, dhëndrin dhe mbesat.

Mbesa e vogël ka lindur këtu, 6 vjet e kam mbajtur unë, pastaj vajti në Greqi dhe ishte e shkëlqyer me mësime. Dhëndrin e kisha shumë të mirë, më respektonte, nuk kishte djalë si ai. Edhe ata të dy shkonin shumë mirë. Vajza më thoshte “ai më rriti, se më mori që 17 vjeçe”. Aq kemi he qur, kemi ndarë dhe një gotë ujë me vajzën. Nuk do të ketë për mua i laç më, vetëm vde kje. Erdhi djali nga Gjermania se do bënte një p atentë, një ditë më vonë do vinte vajza. Kur më thanë që vd i q ën, më iku tru ri. Mora burrin në telefon dhe pastaj nuk mbaj mend çfarë bëra”, tha nëna e të ndj erës.