Kjo është kënga e fundit që Ylber Aliu e kishte kënduar derisa ishte sěmurë

Kjo është kënga e fundit që Ylber Aliu e kishte kënduar derisa ishte sěmurë

Ylber Aliu, këngëtari dhe muzicienti i njohur, ka nd ërruar je të pas l uftes disa vjeçare me një s ëmundje të r ëndë.

Aliu, vitet e fundit ka pasur gjatë gjithë kohës një pë rballje të fuqishme me ka ncerin, për çka u tr ajtua edhe jashtë vendit.

Këngëtari 33 vjeçar, ka lënë pas thellësisht të pi kë ll uar nënë, gruan dhe fëmijët e tij, të cilët ende janë m inoren, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, një pjesë e madhe e miqve të estrades kanë shprehur n gushllimet për ikjen e hershme nga kjo botë të Ylber Aliut. /Kosovarja/