Hïstoria e vajzës ruse që u dashurua me shqiptarin: Pse braktïsa Kanadanë për Shqipërinë

Hïstoria e vajzës ruse që u dashurua me shqiptarin: Pse braktïsa Kanadanë për Shqipërinë

Për një vit ne nuk kemi mundur që të punojmë në Kanada. Ardhja në Shqipëri na dha mundësinë që të punojmë sërish kështu që unë mund të bëj gjithçka që bëj në film, make up. Të gjitha këto gjëra kanë qënë të mundura këtu” u shpreh ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

E pyetur për ndryshimet që vuri re në Shqipëri kur erdhi, ajo tha se nuk p ësoi ndonjë s hok kulturor pasi Rusia dhe Shqipëria janë vende të ngjashmë për nga kultura:“Në fakt mendoj që duke qenë se kam lindur në Rusi dhe kam jetuar disa vite, më pas e kam vizituar çdo verë, ardhja në Shqipër/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

i më bëri që të mos kisha një sh ok kulturor kështu që kur erdha këtu thash “ua këtu qënka si në Rusi”. Sepse të gjitha ndërtesat e periudhës së k o m unizmit janë shumë të ngjashme, ka në i nfluencë të madhe ruse ne Shqipëri sipas hi storisë dhe ka qenë si “ wow unë jam në shtëpi’ .Masha tregoi edhe disa de taje interesante se çfarë pëlqen më tepër nga shqiptarët dhe shqipëria:“Shqiptarët janë shumë të pastër, por shumë shumë të pastër. Ju duhet të jeni shumë krenar sepse unë kurrë nuk kam hyrë në një shtëpi shqiptare dhe të jem e pakë naqur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…