Pamje ekskluzive: Nxirren një nga një të ar’restuarit në Ministrinë e Bujqësisë

Pamje ekskluzive: Nxirren një nga një të ar’restuarit në Ministrinë e Bujqësisë

Z yrtarë të shumtë të A gjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë kanë përfunduar në p ranga të njësisë kundër k rimeve ekonomike, shkruan IndeksOnline.

Ata të a rr estuar janë nxjerrë nga zyrat e tyre dhe janë futur në vetura të p olicisë ku do të dërgohen në s tacion për tu ïntervistuar.

Ky a ksion i po licisë vjen vetëm katër muaj pas atij të parit ku ishin ar restuar disa z yrtarë të lartë të ‘AZhB-së dhe ishin konfiskuar shumë para të gatshme të përfituara nga d allaveret me subvencione të bujqve’./IndeksOnline

V1DE0: