“Ndërron jetë” në moshën 33 vjeçare muzikanti shqiptar, Ylber Aliu

“Ndërron jetë” në moshën 33 vjeçare muzikanti shqiptar, Ylber Aliu

Ka ndë rruar j etë këngëtari dhe a utori i shumë këngëve Ylber Aliu. Lajmin e dhanë figurat publike përmes postimeve në rrjetet sociale.

Ai nd ërroi j etë në moshën 33 vjeçare. Kënga që publikoi së fundmi ishte “S’te harroi” në bashkëpunim me Adnan Dacin.