Këto ishin fjalët e fundit të “Ilahistit shqiptar pak para se të ndërronte jetë”!

Këto ishin fjalët e fundit të “Ilahistit shqiptar pak para se të ndërronte jetë”!

Ka vd ekur në moshën 33-vjeçare këngëtari nga Shkupi, Ylber Aliu, njofton Insajderi. Ai vu ante nga një s ëmundje e veshkëve, ndërsa lajmin për vde kjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët në rrjete sociale. Këngëtari njihet si artist, muzicient e interpretues i i lahive /Pamje mePosht

Ylberi gjithmonë do të mbetet në kujtimet tona si një artist dhe muzicient, por edhe si int erpretues i i lahive, e mbi të gjitha edhe si një njeri me v irtyte të larta”, ka shkruar ndër të tjera Ganiu.