Adoleshenti “thyen rekordin botëror Guinness për gojën më të gjerë, me kafshimin” 10.1cm (fotot)

Adoleshenti “thyen rekordin botëror Guinness për gojën më të gjerë, me kafshimin” 10.1cm (fotot)

Isaac Johnson është filmuar duke futur në gojën e tij një kanaçe Coca-Cola, një mollë të tërë madje dhe një top bejsbolli, në videot që janë sh ikuar më shumë se 90 milionë herë, dhe i kanë dhënë një f amë të re.

Adoleshenti nga Minnesota në SHBA, mbante më parë ‘rekordin botëror Guinness’ për hapjen më të madhe të gojës, deri sa e humbi atë ndaj Phillip Angus që e hapi 9.52cm në vitin 2019.
Por Isaac refuzoi të hiqte dorë dhe nisi “stërvtjen i ntensive” për të rifituar titullin e tij.

Dhe në fakt ai ia doli mbarë duke arritur të hapë gojën e tij në m asën sp ektakolare prej 10.175 cm.
Pamjet e s fidës u shpërndanë në ‘faqen e Guinness në rrjetin TikTok duke i dhënë Isaac një famë të re, me më shumë se 90 milionë shikime’.
Në to ai shihet duke futur në gojë një kanaçe Coca-Cola për së gjati, më pas një mollë të madhe, një shishe uji dhe një top bejsbolli.

Në një tjetër video Isaac shihet sesi fut te gjithin në gojë një hamburger gj igand.
Isaac thotë se re kordi i ri e ka kthyer në një njeri të famshëm, dhe se njihet nga njerëzit kur del në publik.
Adoleshentit i kërkojnë shpesh në publik të hapë gojën e tij të st ërmadhe për të vërtetuar se është mbajtësi i r ekordit.
“Nuk më dh emb por nëse e mbaj shumë hapur bëhet e l odhshme”, shton ai.