Si rrallëherë, Blendi Fevziu pėrlotet direkt në emision

Si rrallëherë, Blendi Fevziu pėrlotet direkt në emision

Moderatori Blendi Fevziu nuk i ka mbajtur dot lo tët gjatë emisionit “live” kur ka dëgjuar hi storinë e Musaen Zenelit, 20 vjeçarit që mbeti i vr. ar. ë në m asakrën e Velipojës.

Arbër Hajdari po i tregonte moderatorit se ditën e sotme kamarierët e Shkodrës kishin vendosur që të gjithë b akshishet e tyre t’i dërgonin në familjen Zeneli, pasi Musaeni nuk arriti të merrte as rrogën e parë dhe t’ja do rëzonte nënës.

Në këtë moment Fevziu nuk i ka mbajtur dot lo tët, pasi u pr ek nga tr agjedia që i ndodhi familjes Zeneli.