Punoj vetë nuk kam tútor. Kam banesen dhe makinen time bej qef dhe…

Punoj vetë nuk kam tútor. Kam banesen dhe makinen time bej qef dhe…

Punoj vetë nuk kam t utor. Kam banesen dhe makinen time bej q ef dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Nje vajze na rr efen per je ten e saj. ne moshe fare te vogel ajo largohet per shkak te gri ndjeve te shumta qe kishin ne shtepi pasi ishin shume te varfer. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet