Pas publikimit të “pamjeve me pullë të kuqe”/ Këngëtarja Enca në krahët e një mashkulli tjetër tani, ai është nga…

Pas publikimit të “pamjeve me pullë të kuqe”/ Këngëtarja Enca në krahët e një mashkulli tjetër tani, ai është nga…

Artistja e njohur e s kenës shqiptare, Enca Haxhia ka publikuar k lipin dhe projektin e ri muzikor.

“Rakia” titullohet kënga që është shoqëruar me një sërë sk enash të nx ehta e pro vokuese ti pike për videoklipet e 25- vjeçares.

P rotagonist kryesor në video ishte modeli dhe konkurenti i “Përputhen”, Beart Rexhepi, ndërsa krahas tij vëmendje të madhe mori edhe një tjetër djalosh.

Ajo duket se përzgjodhi si p rotagonist një m odel serb të quajtur, Stefan Stojanoviç. Kjo në bazë të disa postimeve të publikuara në rrjete sociale, teksa në një të fundit ai ka shkruar “Kënga e re së bashku me mua”.