E kishte ófenduar Xhakën, gazetari zviceran detyrohet t’i ngjyrosë flokët e bardha

E kishte ófenduar Xhakën, gazetari zviceran detyrohet t’i ngjyrosë flokët e bardha

Kryeredaktori i sportit në gazetën e famshme zvicerane “Blick”, Andreas Boni, para disa javësh i kishte kr itikuar futbollistët e kombëtares zvicerane, sidomos ata me prejardhje shqiptare, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri.

Xhaka u k ritikua për ngjyrosjen e flokëve me ngjyrë të bardhë ndërkaq Shaqiri u kr itikua për paraqitjen e tij me makinën lu ksoze “Lamborghini” në k ampin st ërvitor.

Boni kishte thënë se nëse Zvicra arrijnë të k ualifikohet në çe rekfinale ai do t’i ngjyroste flokët me të bardha.

E si duket këtë kryedaktori i ‘Blick-ut e pati të pashmangshme’.

Andreas Boni e humbi b astin që e pati me një t ifoz.

“Bor xhet e ba steve janë bo rxhe nderi. Unë kam kr itikuar as hpër Granit Xhakën dhe kam premtuar se në ra st se kalojnë në çe rekfinale do t’i ly ej edhe unë”.

Zvicra në çe rekfinale të “EURO 2020” do të pë rballet me Spanjen, kurse Granit Xhaka nuk do të luajë pasi është su s p enduar për shkak të ka rtonëve.