Mjekët i thanë nuk bën dot fëmijë/ Gruaja ndan lajmin e bukur: Linda 3 vajza si yje.

Mjekët i thanë nuk bën dot fëmijë/ Gruaja ndan lajmin e bukur: Linda 3 vajza si yje.

Një i nfermiere ka ndarë rrugëtimin e shtatzanisë së saj në mediat sociale për ti dhënë shpresë të gjitha gr ave të tjera të cilat nuk po munden të bëjnë dot fëmijë. Pas shumë viteve përpjekje Shannon solli në jetë trinjaket, Ronnie, Maddison dhe Emilia.

Mirëpo, ajo është shprehur se nëse nuk do të ishte C…ovi…d-.1…9 shtatzënia e saj mund të kishte qenë shumë ndryshe dhe nuk e ka shijuar ashtu si duhej.

E gjithë sit uata e C.ov…..id-.1.9 ndryshoi të gjitha pl anet e Shannon. Ajo tha se ndjehej sikur shtatzënia e saj ishte v. je .dh.ur sepse kishte shumë gjëra që ata i hu.m.bën për shkak të pan.de.m.isë.

Megjithëse pritja për të mbetur shtatzënë kishte qenë e gjatë, kur erdhi puna për ardhjen e foshnjave, ajo tha se ishte mjaft e lumtur dhe e n t u z iaste për të shijuar të gjitha momentet e shtatzanisë.

“Ka pasur shumë l ot, veçanërisht nga nëna dhe motra ime.Jo vetëm që ata donin të shihnin foshnjat por ata donin të ishin aty për të më mbështetur”- tha ajo.