I tregoi të dashurës se jetonte në rrugë, reagimi i saj po bën “namin” në rrjet.

I tregoi të dashurës se jetonte në rrugë, reagimi i saj po bën “namin” në rrjet.

Një video që është pëlqyer shumë!

P rotagonisti i videos së YouTube bëri një e ksperiment social me partneren e tij për të njohur r eagimin që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj po flinte në rrugë.

I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e s u p o zuar ku kaloi ne tët, mes disa ka rtonëve dhe pa bukë, shkruan meganews.al.

Por, cili ishte reagimi i vajzës?
“Unë nuk kam ndonjë pro blem. Gjyshja ime ka shumë dhoma në shtëpinë e saj dhe mund të qëndrosh atje”, tha ajo duke treguar se sot ka akoma vajza që nuk janë ma terialiste.