E pyeta pse mbante atlete të “shqуera, tezja e 20-vjeçarit që u νrα në Velipojë rrëηqeth ja cfare me tha”…

E pyeta pse mbante atlete të “shqуera, tezja e 20-vjeçarit që u νrα në Velipojë rrëηqeth ja cfare me tha”…

Myzerim Zeneli hu mbi je tën mesnatën e 27 qershorit, pas she rrit për hapësirën e rërës në plazhin e Velipojës.

Për 20-vjeçarin ishte dita e parë e punës. Ndikuar nga gje ndja e v ështirë ekonomike, i riu de tyrohej të punonte sa herë kishte mundësi.

Kushëriri i Myzerimit, Fejzi Zeneli rr ëfeu për “Shqipëria live” se babai ka v d e k u r kur ai ishte i vogël, duke lënë dy djem je tim.

“Kanë qenë të v ar fër. I ati e ka lënë shumë të vogël. Nëna e tij ka pasur vetëm rrogën, si rrobalarëse në s pital, me të cilin mbante tre vetë. Ka pasur dhe një pe nsion të vogël, 50 mijë lekë të vjetra”, tregoi kushëriri.

Ndërsa tezja e 20-vjeçarit, mes lo tëve kujton për karakterin e da shur dhe o ptimist të Myzerimit.
“Më kujtohet që e pyeta për një palë atlete të shq yera që mbante veshur. I thashë nuk ke të tjera?
Tha më pëlqejnë këto”, rrë fen ajo.

K on flikti që nisi mes Ferracakëve dhe Gocajve i mori je tën b iznesmenit Kujtim Ferracaku, dy vëllezërve Xhovani Gocaj, dhe Edmond Gocaj dhe 20-vjeçarit. Ndërsa të pIa gosur kanë mbetur Hasan Ferracaku dhe Elmilind Dyli.