E pazakontë/ Qytetari shqiptar falenderon policinë pasi i hoqën patentën dhe e gjobitën me 300 euro..

Nuk ndodh shpesh që drejtuesit e mjeteve të falenderojnë efektivët e po licisë kur këta të fundit i gj obisin apo u heqin patentën, por një rast i tillë ka ardhur nga Kosova.

Një qytetar ka publikuar një video ku falenderon Po licinë e Kosovës, pasi i kanë hequr patentën dhe e kanë gjo bitur me 300 euro, për shkak se kishte kaluar shpejtësinë e lejuar.

Ai thotë se policia e ka ndidhmuar të ndërgjegjësohet, ndërsa bën thirrje që shoferët të bëjnë kujdes kur drejtojnë mjetet, pasi ak sid entet mund të jenë fatale dhe të marrin jetë njerëzish.

“Falenderim special për Policinë e Kosovës. Ju faleminderit që më gjobiti me 300 euro për shkak shpejtësie. Ju faleminderit që më hoqët patentën për 3 muaj, shkaku i shpejtësisë. Ju faleminderit që më hoqët 3 pikë në patentë, shkaku i shpejtësisë. Kjo është një vetëndërgjegjësim për mua dhe për shoferët. Ju lutem mos vozisni me shpejtësi të panevojshem dhe kini kujdes sepse shkaku i shpejtësisë së pakontrolluar po ndodhin aks idente, siç ekmi rastin në Shqiëpri, në Vlorë, ku u shua një familje. Është vetëm një mesazh: Ju lutem kini kujdes. Faleminderit po lici dhe mos toleroni askënd. Ky është nje mesazh falenderimi për Po licinë e Kosovës, për njësitin e trafikut. Ju faleminderit shumë që më mbushët mendjen”, thotë qytetari.