Zot i madh se zemra e asaj nëne e di/ Vetëm dje kishte nisur punë si kamarier, ja kush është 20 vjeçari që e lanë pa jètë mes plazhit në Velipojë.

Zot i madh se zemra e asaj nëne e di/ Vetëm dje kishte nisur punë si kamarier, ja kush është 20 vjeçari që e lanë pa jètë mes plazhit në Velipojë.

Vetëm disa orë para se të hum bte j etën, kishte nisur punë si kamerier në h otel ‘Gocaj’.

Bëhet fjalë për 20-vjeçari i cili u v r a në Velipojë në mesnatë. Myzerim Zeneli vetëm 20 vjeç është një prej vi kt im ave të ngj arjes tr agj ike në Velipojë.

I riu kishte nisur dje punë si kamarier në H otel Gocaj, dhe f atk eqësisht dita e parë e punës e tij do të ishte edhe dita e fundit e je tës për të.