Enca Haxhiu për modelin serb,ata t’shqipëris dhe të kosovës i provova desha ta provoj edhe sërbin.

Enca Haxhiu për modelin serb,ata t’shqipëris dhe të kosovës i provova desha ta provoj edhe sërbin.

Këngëtarja lansoi projektin muzikor me videoklip.

Dhe, Enca kishte realizuar sk ena të ‘nxehta’ në këngën e saj e cila krahas atyre me ish-konkurrentin e ‘Përputhen’, kishte edhe valltare, shkruan lajmi.net.

Megjithatë i gjithë ky nuk është lajmi kryesor, ajo se çka mori më shumë vëmendje ishte një model në klipin e këngëtares të cilin mund ta shihni në minutat e para të këngës.

Enca Haxhiu, ka zgjedhur që pjesë e k lipit të saj të jetë një model serb i cili është një di zajner dhe njëkohësisht është i p a s ionuar pas palestrës.

Stefan Stojanovic, ishte pjesë e kl ipit të Encës e cila nuk ka zbuluar arsyen e pjesëmarrjes së tij në këtë projekt muzikor.

Përndryshe, kënga më e re e artistes nga Shqipëria arriti të komentohet e gjitha si pa sojë e ske nave eksplicite në videoklip./Lajmi.net/