Vogëlushja 3-vjeçare i pérlot të gjithë, vendos tûlipanë në vendin ku ‘dhanë shpirt’ dje 4 anëtarët e familjes Gushi (video)

Vogëlushja 3-vjeçare i pérlot të gjithë, vendos túlipanë në vendin ku ‘dhanë shpirt’ dje 4 anëtarët e familjes Gushi (video)

Dita e djeshme ishte t ragjike për familjen Gushi të cilët kishin ardhur në Shqipëri pas 2 vitesh në Greqi për të bërë pushime, por jeta iu pre në mes pas një a ksidenti në rrugën Fier-Vlorë, ku një makinë i pë rplasi f at alisht.

Një djalë së bashku me mbesën 3-vjeçare kanë pr ekur rrjetin, pasi në vendin ku ndodhi a ksidenti tr agjik kanë vendosur disa t ulipanë. Djali i ri ka dhe një a pel për të gjithë: Bëni kujdes, shpejtësia v*et!”