VIDEO/ Ѕhoferi shрëton për një ‘fije’, dërraѕa fluturon nga kamioni dhe ngulet në хhamin e makinëѕ në krahë të раѕagjerit.

VIDEO/ Ѕhoferi shрëton për një ‘fije’, dërraѕa fluturon nga kamioni dhe ngulet në хhamin e makinëѕ në krahë të раѕagjerit.

Një shofer në Ohio, Shtetet e Bashkuara, për jetoi një tr onditje të vërtetë gjatë lëvisjes me makinë në rrugë.

Ndërsa po ecte nëpër autostradë, një nga dërrasat që po tr ansportonte ky kamion i vogël fluturoi nga r imorkio e tij dhe u p ërplas në xhamin përpara në vendin e pasagjerit.

Dërrasat po tr ansportoheshin me një kamion që ishte para tyre.

Ky është një fat i madh që bashkëudhëtari mbeti i pa d ëmtuar, ashtu si shoferi.