U shuan në mes të rrugës Fier-Vlorë, i jepet lamtumira e fundit familjes Gashi/ Shpirti u pushoftë i qetë vajzave të vogla dhe prindërve

U ‘shuan në mes të rrugës Fier-Vlorë, i jepet lamtumira e fundit familjes Gashi Shpirti u pushoftë i qetë vajzave të vogla dhe prindërve’

Përcillen sot për në banesën e fundit 4 anëtarët e familjes Gushi, të cilët hu mbën j etën dje në një ak s ident në ak sin Fier-Vlorë.

Gazetari Ervis Kushi ra porton për ‘BalkanWeb’ se Eduart Gushi, 44 vjeç, gruaja e tij, Silvana Gushi dhe dy vajzat e tyre të mi tura, Anastasia dhe Eva do të përci llen për në banesën e fundit në Patos. Mësohet se ce re monia e v a rr imit do të mbahet në orën 10:00, ndërkohë që shumë familjarë të tyre kanë udhëtuar nga Greqia pas lajmit të ko b shëm.

Ng jarja e rë ndë që tr ond it mbarë o pinionin publik ndodhi në autostradë, ku thuhet se një m jet tip Au di, ku udhëtonin 3 të rinj, ka go ditur mj etin e vi kt imave nga pas, ndërsa dy shohet se ishte me shpejtësi të lartë. Të pl a g osur mbetën edhe 3 të rinjtë, të cilët janë jashtë rr e zikut për je tën, ndërsa familja Gushi u sh ua e gjitha. Siç u mësua edhe dje familja kishte ardhur nga Greqia për pushime në Shqipëri, pasi prej 2 vitesh nuk kishin mundur dot për shkak të pan demisë.

Ata prej disa vitesh kishin lëvizur nga Patosi, për një jetë më të mirë drejt shtetit helen, ndërkohë që një a k si dent i rë ndë i mo ri je tën.