Hajde-hajde! Çani e pyeti ”Pse po i mban c*cat me duar”, Iva Aliko: Ja doli sheshit fare…

Hajde-hajde! Çani e pyeti ”Pse po i mban c*cat me duar”, Iva Aliko: Ja doli sheshît fare…

E ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” në Tv Klan, ka qenë Iva Aliko, e cila ishte veshur me një fustan tepër s en s ual dhe p ro vokues ku tregonte më së miri f ormat e saj të ton ifikuara. Ajo ka folur për p asionin e saj të fitnesit, ku së fundmi është shpallur kampione e Shqipërisë në “Body Fitness” në K ampionatin Kombëtar të Bo d ybui lding./Pamjet meP0SHT.

Iva Aliko: Festat më gjejnë si ngle pas nda rjes nga de puteti.

Ndërkohë, gjatë intervistës ajo nuk ndihej reh at për shkak të fustanit, pasi rripat i kishte tepër të lira dhe i e ksp ozonin g jo ksin më tepër sesa duhej. Në këto kushte, Arian Çani i kërkoi Sofisë t’ia rregullonte…

Arian Çani: Rri drejt, pse rri sh trembër.

Iva Aliko: Jam mbështetur një çikë.

Arian Çani: Po pse duhet të mbështetesh, ti je dhe sportiste.

Iva Aliko: Jam më rehat.

Arian Çani: Pse po i mban c *cat me dorë?