E gjithë familja u sh’ua dje, gjyshja përcjell vajzën dhe mbesat në banesën e fundit: O lulet e nënës çfarë më bëtë

E gjithë familja u sh’ua dje, gjyshja përcjell vajzën dhe mbesat në banesën e fundit: O lulet e nënës çfarë më bëtë

Familjarët, të afërm dhe miq të familjes Gushi i kanë dhënë sot l amtumirën e fundit Eduartit, Silvanës, Anastasia dhe Evës; 4 anëtarëve të familjes që u s huan dje në një a ksident tr agjik në autostradën Fier-Vlorë.

Nëna e Silvana Gushit dhe gjyshe e dy vajzave Anastasia dhe Eva u ka dhënë sot, gjithashtu, la mtumirën e fundit vajzës, mbesave dhe dhëndrit. Bashkëshorti dhe persona të tjerë e mbajnë nga krahët, ndërsa ajo v ajton h umbjen e të sht renjtëve të saj.

“O lulet e nënës çfarë më bëtë”, dëgjohet të thotë ajo.

Sot, në shtëpinë e familjes Gushi kanë shkuar qindra të afërm e miq, banorë të Patosit të cilët janë sh okuar nga ikja e tyre. “U p rish një fole e madhe. U mbyll një derë”, u shpreh një i afërm i familjes, ndërsa me z ërine dridhur tregonte si e kishte m ësuar lajmin.

“Ishte një familje shumë e mirë. I kishte të tëra. Edhe unë kur e mora vesh mbrëmë. Qava. Unë që e njoh, më d hëmb shp irt, sidomos ne prindërve. U m byll dera. I njihja shumë mirë. Ishin njerëz në ha llet e veta. Kanë bërë këtë shtëpi, me kursimet. U pr ish një fole e madhe për mua dhe popullin e Patosit”, tha i moshuari.