Kishin ardhur nga Greqia për pushime, ja kush është familja që u sh’ua sot në autostradën e Vlorës

Kishin ardhur nga Greqia për pushime, ja kush është familja që u sh’ua sot në autostradën e Vlorës

Familja Gushi nga Patosi, u s hua sot në një a k sident që ndodhur në autostradën e Vlorës. Kryefamiljari Eduart Gushi, bashkëshortja Silvana Gushi dhe dy vajzat Anastasia dhe Eva, udhëtonin me makinën e tyre tip To yota, kur u pë rplasën nga tre të rinj që udhëtonin me Audi.

Në rrejtet sociale, janë dhe fotot e tre nga katër vi k timat e a k si dentit të sotëm.

Dy motrat 14 dhe 9 vjeçe shihen në një foto duke po zuar me njëra tjetër, ndërsa në foton tjetër babai Eduart Gushi i dh uron një lule vajzës së vogël, Evës 9 vjeçare.