Këta janë tre djemtë që udhëtonin me Audi dhe përplasën makinën me 4 anëtarë, që vdiqën në aksident

Këta janë tre djemtë që udhëtonin me Audi dhe “përplasën makinën me 4 anëtarë, që vdiqën në aksident”

Igli Madani, Fabio lamaj dhe Glori Selimi janë tre djemtë të cilët udhëtonin ën makinën tip A udi me të cilën p ërplasën makinën T oyota me të cilën udhëtonte familja Gushi. Eduart Gushi 44 vjeç, drejtues i makinës To yota ka hu mbur j etën së bashku me të shoqen e tij Silvana Gushi 33 vjeç, e të b ijat Anastasia Gushi 14 vjeç dhe Eva Gushi 9 vjeç.

Ata ishin nisur për pushime në Jug kur makina Au di i p ërplasi nga pas dhe i nx ori nga rruga. Eduard Gushi dy shohet se ka nd ërruar je të në sp ital. Familja sapo kishte ardhur nga Greqia çantat dhe valixhet që ndodheshin në makinën e tyre tip “Toyota” janë shpërndarë në rrugë.