Рlaѕ ѕkandali/ Ky ëѕhtë ministri që u kaр mat duke рuthur ndihmëѕen e tij në korridoret e inѕtituсionit

“Рlaѕ ѕkandali Ky ëѕhtë ministri që u kaр mat duke рuthur ndihmëѕen e tij në korridoret e inѕtituсionit”

Një sk an dal i rë ndë ka shpë rth yer në Angli. Ministri i Shëndetësisë, Matt Hancock, u kap mat duke p uthur ndi hmësen e tij. Sipas Daily Mail, tani posti i tij është në rr ezi k, pasi ak uzoh et për një aferë br enda ambienteve të punës.

Kamerat e sigurisë kanë fi ksuar momentin kur ai shk ëmben pu thje të nxe hta në korridorin e z yrës së tij me ndi hmësen Gina Coladangelo.

42-vjeçari njihet prej kohësh me 43-vjeçaren mi lionere, pasi kanë studiuar së bashku në Oksford.
Të dy janë të martuar. Hancock është i martuar prej 15 vitesh me bashkëshorten Martha dhe kanë tre fëmijë. Edhe ndihmësja e tij është nënë e martuar me tre fëmijë.

Sipas gazetës ‘The Sun’, prej kohësh përflitej se mes tyre kishte një a ferë, derisa vjen momenti i p ublikimit të këtyre p amjeve.

Hancock kontrolloi mirë korridorin, përpara se të jepte atë p uthje pa siononte. Askush nga p alët nuk e ka komentuar këtë ngj arje.