Të раktën 50 të hυmbur nga ѕhembja e рallatit të banimit (foto dramatike)

Më shumë se 50 njerëz mbeten të hu mbur nga she mbja katastrofike e një ndërtese rezidenciale në plazhin Miami Beach, Florida, SHBA, thanë autoritetet mëngjesin e sotëm, duke sht uar se nuk kanë informacion për asnjë nga 51 personat që banonin aty.

Ndërtesa u she mb sot në orën lokale 1.30 të mëngjesit.
Komisionerja e zonës Sally Heyman tha se nejrëzit e kërkuar as nuk janë bërë të gjallë dhe as të tjerë nuk i kanë kërkuar. “Ne shpresojmë që ata të jenë me pushime”, shtoi ajo.

Teksa Heyman fliste grupet e shp ëti mit vijonin punën për kër kimin e njerëzve, duke për dorur dronë dhe qen nuhatës.
Grupet e shpëtimit kontrolluan fililmish pjesën e ndërtesës që kishte mbetur në këmbë, pasi ishte she mbur vetëm korridori verilindor i strukturës me rreth 55, nga 136 njësitë e banimit, tha kreu i zjarrfikësave Ray Jadallah.

Rreth 40 njerëz ishin evakuar, ndërsa një grua është konfiruar e v de kur dhe 10 të pl ago sur.
Mëngjesin e sotëm kër kim et u vendosën në një pauzë prej një st uhie shiu që erdhi nga deti.
Kamerat e sigurisë tregonin momentin e shem bjes së apar tamenteve në qytezën bregdetare të Surfside, Florida, të cilat ngri tën një masë gji gande mbe tje sh e ty mi në quelin e natës./Top Channel