Sγtë të gjithë tek tifοzja s*ksi rυse

Sγtë të gjithë tek tifοzja s*ksi rυse

Bëhet fjalë për Vanessa Mariposa rusja e cila nuk ka munguar në nd eshjet e Rusisë, duke marrë shumë vëmendje.

Tifozët e shpallën atë “më të mirën që Rusia ka në këtë tu rne” në rrjetet sociale.

Në rrtet sociale, Mariposa ka treguar se është fanse e futbollit kur bëhet fjalë për kombëtare.

F atke qësisht Rusia u sku a li fikua dhe mungesa e saj në stadium do ndihet shumë.