Kroacia si gjithmonë i bashkohet Kosovës dhe Shqipërisë,ja çka bëri presidentja Kolinda

Kroacia si gjithmonë i bashkohet Kosovës dhe Shqipërisë,ja çka bëri presidentja Kolinda

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropiane e Kroacisë ka vendosur që ambasadori i Kroacisë të mos marrë pjesë në ndarjen e çmimit Nobel në Stokholm,

për shkak të ndarjes së çm imit për personat e angazhuar politikisht në mbështetjen e politikës së madhe serbe të Sllobodan Millosheviçit në vitet e 90’ta të shekullit të kaluar”, thuhet në një rea gim të Ministrisë së Jashtme të Kroacisë shtype.

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropiane e Kroacisë ka vendosur që ambasadori i Kroacisë të mos marrë pjesë në ndarjen e çm imit N obel në Stokholm, për shkak të ndarjes së çmimit për personat e angazhuar politikisht në mbështetjen e politikës së madhe serbe të Sllobodan Millosheviçit në vitet e 90’ta të shekullit të kaluar”, thuhet në një re agim të Ministrisë së Jashtme të Kroacisë.