Ceca pa pik ‘Marre’: Dua Lipën e kan ‘Ngulë’ 3 djelmosha serb e sot bahet patrïote

Ceca pa pik ‘Marre’: Dua Lipën e kan ‘Ngulë’ 3 djelmosha serb e sot bahet patrïote

Ceca ka re aguar sërish pas ‘zhurmës’ rreth postimit të flamurit “Autochthonous”.

Vazhdojnë r eagimet e serbëve lidhur me postimet e Dua Lipës, ani pse ajo sqaroi se nuk dëshiroi që të nx iste u rrejtje përmes tyre, shkruan lajmi.net.

Së fundi, ka r eaguar edhe Svetlana Ceca Raynatovic, e cila për mediumin “Alo!” të Serbisë kishte disa mesazhe për këngëtaren shqiptare.

Në artikullin e “Alo!” thuhet se Dua po promovon idenë e “Shqipërisë së Madhe”, ndërsa r eagojnë disa artistë.

Këngëtarja Aca Lucas tha se është fakt sh katërrues se si Dua Lipa po merret me këtë lloj promovimi.

“Nuk ka as Kosovë në atë hartë që ajo e publikoi, vetëm Shqipëri. Është detyrë e imja të r eagoj ndaj këtij rasti dhe kushdo të heshtë, le të heshtë! Unë nuk kam asgjë kundër shqiptarëve, sepse kam miq mes tyre, por ajo që bëri Dua Lipa nuk është e drejtë- tha Lucas për “Alo!”.

Këngëtarja tha se “Kosova është Serbi dhe për dallim nga Lipa, ajo nuk është ‘e pa guar politikisht’, ngase pr etendon se një gjë e tillë ka ndodhur me Duan.

Në anën tjetër, Svetlana Ceca Raynatovic për “Alo” komentoi veprimin e Duas, të cilën e quajti fóshnje.

“Nuk do të harxhoj fjalë mbi një in jorante që nuk i di f aktet hi storike. Gjithë sa duhet t’i them asaj është, “Fóshnjë, rri rehat!”, deklaroi Ceca.