Avókatja shqiptare vazhdon ti “çmend” ndjeksit, shikoni fotot e saj të fundit

Avókatja shqiptare vazhdon ti “çmend” ndjeksit, shikoni fotot e saj të fundit

Redona Koci b efason me paraqitjen e saj të fundit.

Redona e cila ka k ryer studimet në juridik, por përflitet shumë për l injat t rupore p erfekte, ka g od itur përseri,

Së fundmi ajo ka postuar disa foto, ku bukuroshja shfaqet e veshur me pantolla të bardhë dhe bluzë të kaltër, foto të cilat ajo po duket e bukur si asnjëherë më parë.

Mirëpo ajo si çco herë mahnit ndjeksit me të p asmet e saj b om basitke.