ÛRGJENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 13,000 euro në qendër

ÛRGJENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 13,000 euro në qendër

Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar 13,000 euro/Banesa ka sallon me kuzhine, dy dhoma f jetje, banjo, korridor dhe ballkon.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Banesa gjithashtu ka ne shf rytëzim hapesiren e jashtme pasi vetëm ajo ka qasje ne te dhe është e rrethuar enkas për ketë banese…Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Banesa gjendet ne kat përdhese e larte dhe ka 64 m2 ne fl ete po seduese ndërsa f aktike mbi 70 m2.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…