Një zonjë e vërtetë, kjo është nëna e Xherdan Shaqirit

Një zonjë e vërtetë, kjo është nëna e Xherdan Shaqirit

Futbollisti i Zvicrës në këtë situatë që u krijua për prejardhjen e tij publikoi një video ku mes tjerash foli edhe për historinë e familjes së tij, përcjell Gazeta NewBorn.

Xherdani tregoi për vë shtirësitë ekonomike që pati familja e tij kur u shpërngul në Zvicërr dhe se si e për jetuan l uftën e Kosovës.

E mes tjerash ai përmendi edhe nënën e tij që kishte s akri fikuar shumë për një të ardhme më të mirë për fëmijët e saj.

Në disa fotografi që po qarkullojnë në Internet, Xherdani shihet në krahë të nënës së tij, e cila edhe pse në moshë është një zonjë e vërtetë.