Ivanka Trump shkàtërruese, sërish pa rećipeta në mbledhjen e 0KB

Ivanka Trump shkàtërruese, sërish pa rećipeta në mbledhjen e 0KB

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkaura të Amerikës është paraqitur mjaft t ransparente gjatë mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të 0KB ne New York.
Ajo dukej mjaft elegante me veshjen e saj të mirë kombinuar, shoqëruar me një buzëqeshje sp ektakolare. 37 vjeçarja edhe këtë herë ka harruar të veshë r eçipetat dhe këmisha prej më ndafshi i ka bërë më të dukshme a se tet e saj.
Këtë guxim Ivanka e ka treguar para pak muajsh sërish në një takim zyrtar.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkaura të Amerikës është paraqitur mjaft tra nsparente gjatë mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të 0KB ne New York.
Ajo dukej mjaft elegante me veshjen e saj të mirë kombinuar, shoqëruar me një buzëqeshje sp ektakolare. 37 vjeçarja edhe këtë herë ka harruar të veshë re çipetat dhe këmisha prej m ëndafshi i ka bërë më të dukshme a s etet e saj.
Këtë guxim Ivanka e ka treguar para pak muajsh sërish në një takim zy rtar.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…