Elita Rudi shtrohet në Spitalin Amerikan në Prishtinë, ka një këshillë për ndjekësit

Elita Rudi shtróhet në Spïtalin Amerikan në Prishtinë, ka një këshillë për ndjekësit

Moderatorja shumë e dashur për publikun, Elita Rudi nuk ka qenë mirë me shëndet ditët e fundit. Për sh ërim ajo është s htruar në S pitalin Amerikan në Prishtinë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Elita ka publikuar disa foto të saj, në të cilat shihet e shtr irë në një kr evat sp itali duke marrë se rum. Ajo ka treguar e ka pasur për disa ditë me radhë vës htirësi shëndetësore dhe ka falenderuar stafin e m jekëve që është kujdesur për të në këto momente vë shtira.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Gjithashtu ajo ka dhënë një këshillë të gjithë ndjekësve të saj, që të kujdesen për veten, pasi shëndeti është p arësor.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Para disa ditëve me v ështirësi shëndetsore deshta ta falenderoj S pitalin Amerikan Prishtinë që u kujdesën për mua gjithë këto ditë dhe po vazhdojnë të kujdesen ende! Staf i mrekullueshëm dhe doktor shumë professional dhe më të mirët e kësaj fushe! Mos harroni të kujdeseni për veten, shëndeti mbi të gjitha”, ka shkruar Elita.