Uśhtarja në foto është bashkëshortja e një politikani të fuqïshëm në Kosovë

Uśhtarja në foto është bashkëshortja e një politikani të fuqïshëm në Kosovë

Në kohën kur l.ufta kishte nisur në Kosovë, jo vetëm burrat por edhe një pjesë e femrave kosovare, vendosën t’i dalin në mb rojtje vendit tonë.

Njëjtë ka v epruar edhe Mirvete Hasani e lindi në një fshat afër qytetit të Vushtrrisë, në veri të Kosovës, shkruan InfoKosova.

Këtë ng jarje e ka rr ëfyer Mirvetja për mediat të huaja.

Kur fo rcat serbe bënë kr.im ndaj familjes së k omandantit të U shtisë Çl irimtare të Kosovës, Adem Jashari, Mirvetja ishte vetëm studente.

Ajo nuk mendoj dy herë dhe vendosi të dal për ta mbr ojtur vendin tonë.

Mirvetja sot është bashkëshortja e dytë e politikanit Sami Lushtaku me të cilin ka edhe fëmijë./InfoKosova/