“Serbia do ta japë Kosovën për Republikën Serbe”.

“Serbia do ta japë Kosovën për Republikën Serbe”.

“Boshnjakët nuk mund ta mb rojnë Bosnjë dhe Hercegovinën! Serbia do ta japë Kosovën për Re publikën Srpska”.

Ky është njëri nga pr etend imet e Timothy Less, një ish-diplomat britanik në Bosnje e Hercegovinë, i cili ka treguar edhe “planin” se si do të mund të ndodhë një gjë e tillë, shkruajnë mediat boshnjake, përcjell Telegrafi.

Në këtë drejtim ai ka përmendur një “ko nflikt të mundshëm” përreth Brçkos, Mostarit dhe Mitrovicës!