Pse po vdesin të moshuarit nëpër motele?

Pse po vd’esin të moshuarit nëpër mo’tele?

Po licia ka njoftuar se vi kti ma në momentin kr itik ishte në shoqërinë e një gruaje të moshës 70 vjeçare e cila më pas ishte larguar nga m oteli ku po qëndronte me 64 vjeçarin.Ju fr0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

“Rreth orës 12:17 min., po licia ka pranuar një informacion nga një ekip e eme rgjencës se në një m otel në Prizren është gjetur një person pa sh enja j ete. He t uesit dhe fo r en zi ka kanë dalur në vendin e ngj arjes, është i nformuar Pro kurori dhe me urdhër të pr okurorit tru pi i p aj ete është dërguar në “IML për obduksion, ka thënë zëdhënësi i Policisë, Shaban Osmanolllaj”.Ju fr0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Por ky nuk është r asti i vetëm. Në Kosovë janë jo të rralla r astet kur të moshuarit hu mbin j etën në m otele.Ju fr0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…