Kjo bebe katër muajshe është “kopje” e kryeministrit britanik.

Kjo bebe katër muajshe është “kopje” e kryeministrit britanik.

David Doronina është padyshim një nga foshnjet më të famshme në Britani të Madhe.

I lindur në 1 mars, David dallon për flokët e tij të shumtë dhe biond, njësoj si kryeministri britanik Boris Johnson.

Prindërit e tij, Tatiana dhe Ruslan, ndalohen nga njerëzit kudo që të shkojnë. Sipas prindërve, thuajse të gjithë komentojnë ngjashmërinë e të birit me kryeministrin.

‘’In fermierët më thanë menjëherë që ai ngjan me Boris. David është i famshëm. Njerëzit bëjnë krahasimin e tij me Boris në momentin e parë që e shohin atë.”Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…