Oppśsss! Moment i sîkletshëm në studio, gazetarja sportive “padashje” tregon me shum se cduhet live

Oppśsss! Moment i sîkletshëm në studio, gazetarja sportive “padashje” tregon me shum se cduhet live

Prezantuesja e njohur italiane, Paola Fe rrari përsëri është kthyer në vëmendje të mediave vendase dhe jo vetëm. Pas momentit të si kletshëm kur ngatërroi emrat e tre futbollistëve, Fe rrari sërish ka bërë që rrjeti të “ziejë”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

F ormat e saj tr upore janë mjaft të l akmu eshme nga të gjithë dhe herë pas here prezantuesja nuk nguron ti ndajë ato me ndjekësit në Instagram./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo, kësaj here ka zbuluar më shumë nga çduhej. Ndonëse “padashje”, gjatë emisionit live Ferrari ka treguar pjesët in time.E veshur me një fustan të zi prezantuesja shihet teksa kryqëzon këmbët dhe fustani i papërshtatshëm ka bërë që pjesët in time të dalin në emision.E sigurisht, ky moment nuk kishte si të mungonte pa u shkë putur dhe të bënte xhirron të rrjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet